dijous, 20 de gener del 2011

ELS NAVEGADORS

NAVEGADORS

Un navegador web és una aplicació que serveix per recuperar i reproduir els documents guardats en un format HTML des de servidors web i des de qualsevol lloc del món. La funció del navegador és mostrar documents de text. Aquests documents poden estar a l’ordinador de l’usuari, però també a els dispositius que estiguin connectats i tinguin alguns recursos necessaris per la transmissió.

Aquests són els navegadors web més utilitzats:
 
-Mozilla Firefox: La seva seguretat en línia és la màxima prioritat del Firefox.  És un navegador gratuït, per tant, l'ajudarà a obtenir el màxim rendiment de la web. 
 

-Google chrome: És un nou navegador de Google. És bastant ràpid.

 
-Internet Explorer 8: Està dissenyat per ajudar a prendre el control de la seva privacitat i navegar amb confiança. És lliure de Microsoft.


-Opera browser: És el navegador més ràpid sobre la Terra, té garantia de ser segur, potent i fàcil d'utilitzar, amb una excel·lent protecció de la privacitat. També és gratis.

 
-Safari: Safari per a Windows d'Apple. Els experts diuen que és el navegador  més innovador del món. 

 
 -K-meleon: K-Meleon és un navegador molt ràpid, i lleuger basat en el motor Gecko de Mozilla. És dissenyat específicament per a Windows.

 
-Flock: Es una manera de mantenir-se connectat mentre estàs a la web. Es pot treure el màxim partit de Facebook i Twitter amb Flock.
 

 -SRWare IRON: Es caracteritza  per la seva velocitat, seguretat i flexibilitat. 


-Flash Peak: És ràpid i fiable. Aquest navegador web carrega amb les característiques com ara emplenar formularis, bloquejador de finestres emergents, gestió d'accés i protecció de la privacitat.


 -Lunascape Browser: És ràpid 3-en-1. És un navegador que augmenta la    seva productivitat. Obtenir el millor conjunt de característiques, velocitat i flexibilitat. És lliure.

 
-Maxthon Browser: Consta de 37 fitxes languages. Tear-off i de vídeo. Split  gestos screen.Mouse. Touchscreen.Ad assassí. 


 -Avant Browser: Es diu que és un dels millors navegadors web: Petit, ràpid, simple, altament configurable i extensible.


Jo, personalment, el que més utilitzo és el Mozilla Firefox. M’agrada el rendiment que té. Jo recomano aquest i el Google Chrome. Són els dos que més utilitzo i els trobo força bons. Recomano també tenir sempre dos o més navegadors a l’ordinador, per si un falla.

Aqui us deixo un video tutorial sobre els navegadors:

1 comentari: